Skip to main content

پایان نامه ارشد :  تحقیقات انجام شده در رابطه با بررسی تولید پنیر …

۲-۵-۱-لاکتوز و تجزیه آن[۳۰]:اصول کلی تولید انواع پنیر، تکیه بر کنترل رشد و فعالیت باکتری های اسید لاکتیک دارد و بایستی به طور همزمان درجه و سرعت تخمیر لاکتوز مدنظر باشد. تخمیر لاکتوز باید تحت کنترل بوده و تجزیه لاکتوز در زمان فشردن پنیر و نهایتا در مدت زمان اولین هفته یا در دو هفته […]

منابع مورد نیاز برای پایان نامه :  پروژه های پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه ها در مورد بررسی تولید پنیر …

از نتایج فوق می توان دریافت که بین رطوبت و نمک در پنیرآنالوگ با گذشت زمان رابطه عکس وجود دارد. با افزایش مدت زمان دوره رسیدگی میزان رطوبت پنیر آنالوگ کاهش یافته و میزان نمک افزایش می یابد.۵-۵- چربیهمانطور که از جدول و نمودار ۴-۵ مشخص است ،بین تیمارها از نظر میزان چربی ، هیچگونه […]

بررسی تولید پنیر آنالوگ با جایگزینی نسبی …

۵-۱- اسیدیته:……………………………………………………………………………………………۸۰۵-۲- pH:…………………………………………………………………………………………………..80۵-۳- نمک :………………………………………………………………………………………………۸۰۵-۴- رطوبت :……………………………………………………………………………………………۸۱۵-۵- چربی :………………………………………………………………………………………………۸۱۵-۶-آب اندازی:………………………………………………………………………………………….۸۱۵-۷- ارزیابی حسی :……………………………………………………………………………………۸۲۵-۸- آزمونهای میکروبی:……………………………………………………………………………..۸۲۵-۹- نتیجه گیری کلی:………………………………………………………………………………..۸۳۵-۱۰-پیشنهادات:………………………………………………………………………………………۸۳فهرست جداولجدول:۱-۱ سرانه مصرف لبنیات………………………………………………………………………………………………………….۳جدول:۱-۲ مصرف سرانه پنیر……………………………………………………………………………………………………………..۳جدول:۲-۱ طبقه بندی انواع پنیر براساس میزان رطوبت……………………………………………………………………….۲۳جدول:۲-۲ طبقه بندی گروه های پنیر بر اساس روش انعقاد…………………………………………………………………۲۴جدول:۲-۴میانگین ترکیبات مغذی در تعدادی از انواع پنیر ………………………………………………………………….۲۷جدول: ۳-۱ ویژگیهای شیمیایی پنیر تازه آنالوگ………………………………………………………………………………….۵۳جدول: […]

نگارش پایان نامه در مورد بررسی تولید پنیر آنالوگ با …

مقدمه۱-۱-تعریف پنیرپنیر یکی از فرآورده های مغذی و مهم شیر و عمده ترین محصول لبنی است که به دلیل استفاده در وعده های اصلی غذایی ، سالانه به میزان فراوانی تولید و مصرف می شوند. پنیر فرآورده ای است که در نتیجه انعقاد[۱] شیر گاو ، گوسفند ، بز ، گاومیش و یا مخلوط ۲ و […]

نگارش پایان نامه درباره :بررسی تولید پنیر آنالوگ …

۵-۱- اسیدیته:……………………………………………………………………………………………۸۰۵-۲- pH:…………………………………………………………………………………………………..80۵-۳- نمک :………………………………………………………………………………………………۸۰۵-۴- رطوبت :……………………………………………………………………………………………۸۱۵-۵- چربی :………………………………………………………………………………………………۸۱۵-۶-آب اندازی:………………………………………………………………………………………….۸۱۵-۷- ارزیابی حسی :……………………………………………………………………………………۸۲۵-۸- آزمونهای میکروبی:……………………………………………………………………………..۸۲۵-۹- نتیجه گیری کلی:………………………………………………………………………………..۸۳۵-۱۰-پیشنهادات:………………………………………………………………………………………۸۳فهرست جداولجدول:۱-۱ سرانه مصرف لبنیات………………………………………………………………………………………………………….۳جدول:۱-۲ مصرف سرانه پنیر……………………………………………………………………………………………………………..۳جدول:۲-۱ طبقه بندی انواع پنیر براساس میزان رطوبت……………………………………………………………………….۲۳جدول:۲-۲ طبقه بندی گروه های پنیر بر اساس روش انعقاد…………………………………………………………………۲۴جدول:۲-۴میانگین ترکیبات مغذی در تعدادی از انواع پنیر ………………………………………………………………….۲۷جدول: ۳-۱ ویژگیهای شیمیایی پنیر تازه آنالوگ………………………………………………………………………………….۵۳جدول: […]

دانلود فایل پایان نامه : دانلود منابع پایان نامه در رابطه با بررسی آموزه‌ …

۴-۱٫ رذایل اخلاقی۴-۱-۱٫ حسدحکایت اوّل: چاه مکن بهر کسینقل کرده‌اند که: یکی از پادشاهان ساسانی، عموم مردم را به حضور پذیرفت و فرومایه و بزرگ همه بودند. در آن میان مردی بلند شد و پادشاه را ستایش کرد وگفت: می‌خواهم کلمه و سخنی را مانند زر نثار تو کنم و چنین گفت: پاداش نکوکار را […]

نوشته دیگر :   سقف متحرک موسوی

سایت دانلود پایان نامه:  تحقیقات انجام شده در رابطه با بررسی زبان شناختی …

۱۲۳) انار و بادرنگ وبه و سیب وامرود و دیگر میوه ها که به بار و رسیدگی (=پختگی ) بر [آنها ]پیدا [ باشد ]اگر نسا برآن رسد ، پس آن را ریمنی نیست (مزداپور،۴۲:۱۳۶۹) . : wahār-wādrang ka abāg pōst xwarēnd, bēh ud….(?) ud halīlag ud gōz ī tarr <ud> wādrang ud wahman ī spēd. در خسرو قبادان د ریدگ بند۴۵،۵۰،۵۱،۵۲ ،۵۳: ” خیار – بادرنگ که با پوست خورند ،…anārgēl ka abāg šakar xwarēnd, pad hindūg anārgēl xwānēnd ud pad pārsīg gōz ī hindūg xwānēnd. نارگیل که […]

پژوهش های کارشناسی ارشد در مورد بررسی آلودگی فاژهای لاکتوباسیل‌های …

لاکتوباسیل ها از زمان های بسیار دور همراه با غذاهایی مثل لبنیات در زنجیره غذایی انسان وجود داشته اند ولی امروزه از آن ها به عنوان پروبیوتیک برای پیشگیری از بیماری های عفونی و درمان التهاب در انسان وحیوان استفاده می شود. ( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای […]

سایت دانلود پایان نامه :  دانلود پایان نامه درباره اثر درصد ماده خشک شیر …

اگرچه تغذیه به شدت زیر حد استاندارد، میتواند به نمو طبیعی جنین آسیب برساند[۱۲۳]، ولی نمو جنین گوساله از اولویت بالایی برای مواد مغذی مادری برخوردار است. تغذیه زیر حد استاندارد ملایم پروتئین یا انرژی ، منجر به تغییرات قابل اندازه گیری در وزن تولد، قابلیت زنده مانی یا سلامتی گوساله نشده است [۳۰, ۱۱۵] […]

دانلود مطالب پژوهشی درباره منابع کسب دانش تغذیه‌ای …

خوب غذا خوردن می‌تواند تفاوتی مثبت در توانایی دانش‌آموز برای موفقیت در مدرسه ایجاد کند. سوء تغذیه در هر دوره از کودکی تأثیری سوء بر رفتار دانش‌آموز، عملکرد وی در مدرسه و پیشرفت کلی ادراکی او خواهد داشت. تغذیه بیش از اندازه نیز مخصوصاً در ارتباط با چاقی می‌تواند مانع رشد و پیشرفت اجتماعی و […]